Huisvesting arbeidmigranten

Complete huisvesting tot in de puntjes geregeld.

Binnen 1 uur een offerte

Laat ons voor u zoeken naar geschikte huisvesting. Doe direct een vrijblijvende aanvraag.

Heeft u buitenlandse werknemers in dienst en zoekt u naar goede huisvesting? Met FlexStay vindt u snel en eenvoudig gemeubileerde huisvesting in West-Brabant, Zeeland en België.

Dankzij ons ruime aanbod vinden we snel een geschikte woning op uw locatie. We zorgen voor optimale huurcondities en ons vakkundige team staat 24/7 voor u klaar. Zorgeloos huren noemen we dat.

Laat ons voor u zoeken naar huisvesting arbeidsmigranten.
Doe direct een vrijblijvende aanvraag.

In 3 stappen complete huisvesting geregeld.

Huisvesting regelen voor arbeidsmigranten is bij FlexStay heel eenvoudig.

flexstay aanvraag icon

Uw zoekopdracht

Dien eenvoudig een zoekopdracht. Wat heeft u nodig? Denk hierbij aan het gewenste gebied, aantal kamers en rijafstand.

flexstay offerte icon

Onze offerte binnen 1 uur

Op basis van uw wensen zoeken we voor u een geschikte woning(en). U ontvangt razendsnel een offerte met prijzen en foto’s. Meestal binnen 1 uur!

flexstay akkoord icon

Samen akkoord

Gaat u akkoord met de offerte? Dan kunt u uw personeel meestal dezelfde dag nog huisvesten.

Van A tot Z geregeld

Zorgeloos huren met FlexStay Compleet.

Met FlexStay Compleet profiteert u van complete huisvesting arbeidsmigranten. Aan alles is gedacht, zoals meubilering, schoonmaak en onderhoud. Alles om u én uw werknemers te ontzorgen.

Meubilering

We bieden volledig gemeubileerde woningen. Zo kan uw personeel snel en zonder gedoe in de woning verblijven. Van woonkamer tot slaapkamers en keuken.

24/7 Bereikbaar

Storingen en klachten kunnen 24/7 worden gemeld. Alle bewoners zijn voorzien van onze contactgegevens in geval van nood.

Digitale rapportage

De woningen worden maandelijks gecontroleerd. Indien gewenst delen we deze digitale rapportages met u.

Ticketsysteem

Via ons unieke ticketsysteem zijn alle vragen en storingen bij u, uw personeel en ons altijd in beeld en ontvangt u periodieke opvolgingen.

Energiebeheer

Onze slimme thermostaten beperken excessief energiegebruik. Meerdere keren per jaar nemen we de meterstanden op om dit te monitoren.

Altijd een woning op uw locatie

Ons werkgebied voor arbeidsmigranten huisvesting.

Dankzij ons netwerk regelen we snel huisvesting op verschillende locaties in Nederland en België. Naast onze basis in Bergen op Zoom, bieden we ook huisvesting aan in delen van Zeeuws-Vlaanderen, Antwerpen, Zuidwest-Brabant en Limburg.

In deze regio’s verhuren wij appartementen, vrijstaande woningen en eengezinswoningen aan uiteenlopende bedrijven. Op welke locatie bent u opzoek naar goede huisvesting?

Uw lokale partner

Ga voor zekerheid.
Kies voor FlexStay.

Wij geloven dat huisvesting regelen voor arbeidsmigranten eenvoudiger én beter kan. FlexStay biedt u de mogelijkheid om huisvesting te regelen zonder zorgen en gedoe. Het is eigenlijk heel simpel, u doet een aanvraag en wij regelen de rest. Dat is niet alleen beter voor u, maar ook voor uw personeel. Wij zorgen voor een prettige leefomgeving en een plek om fijn wonen.

Al sinds 2009 zijn we succesvol actief in arbeidsmigranten huisvesting en inmiddels uitgegroeid naar een team van 22 medewerkers op 2 vestigingen in Bergen op Zoom en Roosendaal.

Laat ons vrijblijvend voor u zoeken. Doe direct een aanvraag.

flexstay personeelshuisvesting nederland over ons
Scroll naar boven