België

Personeelshuisvesting in België.

Compleet geregelde huisvesting voor uw personeel in België.

Snel goede huisvesting voor arbeidsmigranten in België regelen? Met FlexStay vindt u snel en eenvoudig huisvesting op uitstekende locaties in België, van Antwerpen tot Gent.

Dankzij ons ruime aanbod van top woningen, vinden we altijd een geschikte woning op uw locatie. Met ruim 10+ jaar ervaring in huisvesting zorgen we hierbij voor optimale huurcondities. Daarnaast staat ons serviceteam 24/7 voor u klaar. Dat noemen wij écht zorgeloos huren.

Op welke locatie zoekt u geschikte personeelshuisvesting? Doe direct een vrijblijvende aanvraag.

Team Brian

Heeft u een zoekopdracht?

We helpen u graag met het vinden van geschikte huisvesting in België.

In 3 stappen hotel-klare huisvesting geregeld in België.

Huisvesting regelen in België is bij FlexStay ongekend eenvoudig.
flexstay aanvraag icon

Uw zoekopdracht

Dien een zoekopdracht in via de website, e-mail of telefoon. Wat heeft u nodig? Denk hierbij aan het gewenste gebied, aantal kamers en rijafstand.
flexstay offerte icon

Onze offerte binnen 1 uur

Op basis van uw wensen zoeken we naar geschikte woningen. U ontvangt razendsnel opties met prijzen en foto’s. Meestal binnen 1 uur!
flexstay akkoord icon

Samen akkoord

Gaat u akkoord met de offerte? Dan kunt u uw personeel meestal dezelfde dag nog huisvesten.
Complete huisvesting geregeld in België

Zorgeloos huren met FlexStay Compleet.

Dankzij ons concept FlexStay Compleet profiteert u van personeelshuisvesting dat tot in de puntjes is geregeld. Aan alles is gedacht van meubilering, schoonmaak en onderhoud. Alles om u én uw werkenemers te ontzorgen.

Meubilering

We bieden volledig gemeubileerde woningen. Zo kan uw personeel snel en zonder gedoe in de woning verblijven. Van woonkamer tot slaapkamers en keuken.

24/7 Bereikbaar

Storingen en klachten kunnen 24/7 worden gemeld. Alle bewoners zijn voorzien van onze contactgegevens in geval van nood.

Digitale rapportage

De woningen worden maandelijks gecontroleerd. Indien gewenst delen we deze digitale rapportages met u.

Ticketsysteem

Via ons unieke ticketsysteem zijn alle vragen en storingen bij u, uw personeel en ons altijd in beeld en ontvangt u periodieke opvolgingen.

Energiebeheer

Onze slimme thermostaten beperken excessief energiegebruik. Meerdere keren per jaar nemen we de meterstanden op om dit te monitoren.

Over ons

Omdat het veel makkelijker kan. Kies voor FlexStay.

Wij geloven dat personeelshuisvesting regelen veel eenvoudiger kan. Daarom doen we dat bij FlexStay net even anders. Het is eigenlijk heel simpel, u doet een aanvraag en wij regelen de rest. Dat is niet alleen beter voor u, maar ook voor uw personeel. Wij zorgen voor een prettige leefomgeving en een plek om fijn wonen.

Al sinds 2009 zijn we succesvol actief in arbeidsmigranten huisvesting in België. Dit doen wij inmiddels met een team van 22 medewerkers in Bergen op Zoom en Roosendaal. Laat ons vrijblijvend voor u zoeken. Doe direct een aanvraag.

Binnen 1 dag een offerte

Laat ons voor u zoeken naar geschikte huisvesting. Doe direct een vrijblijvende aanvraag.

Scroll naar boven