Huisvesting tot in de puntjes geregeld met FlexStay Compleet.

Zo geniet u écht van zorgeloos huren.

Binnen 1 uur een offerte

Laat ons voor u zoeken naar geschikte huisvesting. Doe direct een vrijblijvende aanvraag.

Hoe fijn zou het zijn als je binnen no-time flexibele huisvesting kunt huren zonder zorgen? Daarvoor hebben we FlexStay Compleet ontwikkeld. Met dit All-in Concept profiteert u van complete personeelshuisvesting. Zo regelen we meubilering, schoonmaak & onderhoud en ons team staat 24/7 voor u klaar.

Bekijk hieronder een aantal zaken die we voor u regelen. Wilt u meer informatie over FlexStay Compleet of direct een woning bij ons huren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Volledig gemeubileerd.

We regelen volledig gemeubileerde woningen, zodat uw mensen snel en prettig in een woning kunnen verblijven. Wij geloven dat een goede werk & woon balans bijdraagt aan blij personeel. Niet alleen goed voor het moraal, maar ook voor de werkmotivatie. Daarom zijn onze woningen volledig ingericht en van alle gemakken voorzien.

De woningen zijn compleet hotel-klaar ingericht. Per aanwezige bewoner is er voldoende inventaris, koel- en vriesapparatuur en meer voor een optimaal thuisgevoel. Afhankelijk van uw wensen kunnen we rekening houden met specifieke zaken. Wilt u bijvoorbeeld 2 badkamers of een tuin? Laat het ons weten in uw aanvraag, dan regelen wij het.

Flexibele huur.

We bieden flexibele huurmogelijkheden voor korte en lange termijn. Soms is het vooraf simpelweg niet bekend hoe lang een project gaat duren. Bij FlexStay profiteert u van flexibele huur- en opzegtermijnen. Zelfs tot 1 week opzegbaar.

SNF-keurmerk

Onze huisvesting voldoet aan de normen van het SNF-keurmerk. Zo weet u zeker dat uw personeel prettig en veilig kan wonen. Er is voldoende privacy, leefruimte, goede inventaris en de woning voldoet aan alle hygiëne- en brandveiligheidseisen.

24/7 bereikbaar voor storingen.

Om u te voorzien van zorgeloos huren vinden we het belangrijk om altijd bereikbaar te zijn. Storingen en klachten kunnen 24/7 worden gemeld. Ook zijn alle bewoners voorzien van onze contactgegevens in geval van nood. Een bewoner kan zelfs een support ticket achterlaten.

Dankzij ons sterke partnernetwerk kunnen wij in een groot gebied voorzien van snelle services. Zo weten we zeker dat uw mensen snel geholpen worden als er een melding gedaan wordt. Per gebied werken we met regionale partners, zoals technische specialisten, onderhoudsbedrijven en overige dienstverleners.

Er is altijd iemand binnen 30 minuten ter plaatse om een storing te verhelpen.

Kleine en grote groepen

Zeggen we flexibel, dan bedoelen we ook écht flexibel. We bieden huisvesting aan voor individuen, kleine groepen en grote groepen tot 200 personen. Afhankelijk van uw aanvraag zoeken we een geschikte woningen of meerdere woningen in uw werkgebied.

Ontvang maandelijks een digitale rapportage.

De woningen controleren we maandelijks. Dit zorgt ervoor dat personeel prettig en veilig kan blijven wonen. Indien gewenst delen we deze digitale rapportages met u.

Hygiënisch wonen

Wij hechten grote waarde aan een nette en hygiënische woning. Met ons All-in Concept zorgen we voor periodieke schoonmaak en onderhoud.

Tuinonderhoud.

Huurt u een woning met tuin of terras? Regelmatig tuinonderhoud is belangrijk om te kunnen genieten van de tuin. Drie keer per jaar komen onze hoveniers langs om de tuin de benodigde aandacht te geven.

Energiebeheer.

Veel van onze huurders vinden het fijn om inzicht te hebben in energiegebruik. Onze slimme thermostaten beperken excessief energiegebruik. Meerdere keren per jaar nemen we de meterstanden op om dit te monitoren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Ticketsysteem.

Heeft u een vraag of wilt u een storing melden? Via ons unieke ticketsysteem zijn alle vragen en storingen bij u, uw personeel en ons in beeld en ontvangt u periodieke opvolgingen. Zo bent en blijft u altijd op de hoogte.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

Peter Peterson
Expat Housing

Ervaar onze complete huisvesting zelf.

Bent u op zoek naar een geschikte woning? Neem contact op voor meer informatie of doe direct een vrijblijvende aanvraag.

Op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur
Scroll naar boven