Roosendaal

Personeelshuisvesting in Roosendaal.

Compleet geregelde huisvesting voor uw personeel in Roosendaal.

Bent u op zoek naar geschikte personeelshuisvesting in Roosendaal en omgeving? Vind snel en eenvoudig de juiste huisvesting met FlexStay.

Dankzij ons ruime aanbod aan woningen in Roosendaal en omgeving, vinden we snel een geschikte woning op uw locatie. Met ruim 10+ jaar ervaring in huisvesting zorgen voor optimale huurcondities. Naast regelmatig onderhoud is ons serviceteam 24/7 bereikbaar. Dat noemen wij écht zorgeloos huren.

Wat voor huisvesting zoekt u in Roosendaal? Doe direct een vrijblijvende aanvraag.

Team Brian

Heeft u een zoekopdracht?

We helpen u graag met het vinden van geschikte huisvesting in Roosendaal.

In 3 stappen hotel-klare huisvesting geregeld in Roosendaal.

Snel een geschikte woning regelen in Roosendaal is bij FlexStay heel eenvoudig.
flexstay aanvraag icon

Uw zoekopdracht

Dien eenvoudig een zoekopdracht in via de website, e-mail of telefoon. Wat heeft u nodig? Denk hierbij aan het gewenste gebied, aantal kamers en rijafstand.
flexstay offerte icon

Onze offerte binnen 1 uur

Op basis van uw wensen zoeken we voor u een geschikte woning(en). U ontvangt razendsnel een offerte met prijzen en foto’s. Meestal binnen 1 uur!
flexstay akkoord icon

Samen akkoord

Gaat u akkoord met de offerte? Dan kunt u uw personeel meestal dezelfde dag nog huisvesten.
Complete huisvesting geregeld in Roosendaal

Zorgeloos huren met FlexStay Compleet.

Met FlexStay Compleet profiteert u van complete personeelshuisvesting. Aan alle zaken is gedacht, denk aan meubilering, schoonmaak en onderhoud. Zo zorgen we voor een fijn verblijf.

Meubilering

We bieden volledig gemeubileerde woningen. Zo kan uw personeel snel en zonder gedoe in de woning verblijven. Van woonkamer tot slaapkamers en keuken.

24/7 Bereikbaar

Storingen en klachten kunnen 24/7 worden gemeld. Alle bewoners zijn voorzien van onze contactgegevens in geval van nood.

Digitale rapportage

De woningen worden maandelijks gecontroleerd. Indien gewenst delen we deze digitale rapportages met u.

Ticketsysteem

Via ons unieke ticketsysteem zijn alle vragen en storingen bij u, uw personeel en ons altijd in beeld en ontvangt u periodieke opvolgingen.

Energiebeheer

Onze slimme thermostaten beperken excessief energiegebruik. Meerdere keren per jaar nemen we de meterstanden op om dit te monitoren.

Over ons

Wij zijn FlexStay.

Met FlexStay kunt u personeelshuisvesting regelen zonder zorgen en gedoe. Het is eigenlijk heel simpel, u doet een aanvraag en wij regelen de rest. Dat is niet alleen beter voor u, maar ook voor uw personeel. Samen zorgen we voor een prettige leefomgeving en een fijne plek om te wonen.

Al sinds 2009 zijn we succesvol actief in arbeidsmigranten huisvesting in Roosendaal. Dit doen wij inmiddels met een team van 22 medewerkers vanuit Bergen op Zoom en Roosendaal. Laat ons vrijblijvend voor u zoeken. Doe direct een aanvraag.

Binnen 1 dag een offerte

Laat ons voor u zoeken naar geschikte huisvesting. Doe direct een vrijblijvende aanvraag.

Scroll naar boven