Gent

Personeelshuisvesting in Gent.

Compleet geregelde huisvesting voor uw personeel in Gent.

Heeft u werknemers in Gent en zoekt u snel geschikte huisvesting? Met FlexStay regelt u binnen no-time de huisvesting die u nodig heeft. Of dit nu is voor één persoon, een heel team, korte of lange termijn. Met ons ruime aanbod in Gent en omgeving vinden we altijd een geschikte woning. Profiteer van zorgeloos huren dankzij ons all-in concept en een 24/7 serviceteam. Samen gaan we voor zorgeloos huren.

Wat voor type huisvesting zoekt u in Gent? Doe direct een vrijblijvende aanvraag.

Team Brian

Heeft u een zoekopdracht?

We helpen u graag met het vinden van geschikte huisvesting in Gent.

In 3 stappen hotel-klare huisvesting geregeld in Gent.

Vind snel de juiste woning(en) in Gent met FlexStay.
flexstay aanvraag icon

Uw zoekopdracht

Dien een zoekopdracht in via de website, e-mail of telefoon. Wat heeft u nodig? Denk aan het aantal slaapkamers, gewenste gebied en rijafstand.
flexstay offerte icon

Onze offerte binnen 1 uur

Op basis van uw opdracht zoeken we naar geschikte woningen in uw gebied. U ontvangt razendsnel opties met prijzen en foto’s. Meestal binnen 1 uur!
flexstay akkoord icon

Samen akkoord

Gaat u akkoord met de offerte? Dan kan uw personeel meestal dezelfde dag nog intrekken in de woning.
Complete huisvesting geregeld in Gent

Zorgeloos huren met FlexStay Compleet.

Dankzij FlexStay Compleet profiteert u van personeelshuisvesting dat van alle gemakken is voorzien. Zo hoeft u zelf niet meer te zorgen voor: meubilering, schoonmaak, onderhoud en natuurlijk een 24/7 serviceteam bij storingen.

Meubilering

We bieden volledig gemeubileerde woningen. Zo kan uw personeel snel en zonder gedoe in de woning verblijven. Van woonkamer tot slaapkamers en keuken.

24/7 Bereikbaar

Storingen en klachten kunnen 24/7 worden gemeld. Alle bewoners zijn voorzien van onze contactgegevens in geval van nood.

Digitale rapportage

De woningen worden maandelijks gecontroleerd. Indien gewenst delen we deze digitale rapportages met u.

Ticketsysteem

Via ons unieke ticketsysteem zijn alle vragen en storingen bij u, uw personeel en ons altijd in beeld en ontvangt u periodieke opvolgingen.

Energiebeheer

Onze slimme thermostaten beperken excessief energiegebruik. Meerdere keren per jaar nemen we de meterstanden op om dit te monitoren.

Over ons

Ga voor zekerheid. Kies voor FlexStay.

Met FlexStay kunt u huisvesting regelen zonder zorgen en onnodig gedoe. Het is eigenlijk heel simpel, u doet een aanvraag en wij regelen de rest. Dat is niet alleen beter voor u, maar ook voor uw personeel. Samen zorgen we voor een prettige leefomgeving en een plek om fijn wonen.

Al sinds 2009 zijn we succesvol actief in arbeidsmigranten huisvesting in Gent en andere delen van België. Inmiddels doen we dit met een team van 22 medewerkers vanuit Bergen op Zoom, Roosendaal en de grens van België. Laat ons vrijblijvend voor u zoeken. Doe direct een aanvraag.

Binnen 1 dag een offerte

Laat ons voor u zoeken naar geschikte huisvesting. Doe direct een vrijblijvende aanvraag.

Scroll naar boven