Brabant

Personeelshuisvesting in Brabant.

Compleet geregelde huisvesting voor uw personeel in Brabant.

Snel goede huisvesting voor arbeidsmigranten in Brabant regelen? Met FlexStay vindt u snel en eenvoudig huisvesting in Brabant van Breda tot Bergen op Zoom.

Dankzij ons ruime aanbod en onze ervaring vinden we snel een geschikte woning op uw locatie naar wens. We zorgen voor optimale huurcondities en ons serviceteam staat 24/7 voor u klaar. Dat noemen wij écht zorgeloos huren.

Op welke locatie zoekt u geschikte personeelshuisvesting? Doe direct een vrijblijvende aanvraag.

Team Brian

Heeft u een zoekopdracht?

We helpen u graag met het vinden van geschikte huisvesting in Brabant.

In 3 stappen hotel-klare huisvesting geregeld in Brabant.

Huisvesting regelen in Brabant is bij FlexStay heel eenvoudig.
flexstay aanvraag icon

Uw zoekopdracht

Dien een zoekopdracht in via de website, e-mail of telefoon. Wat heeft u nodig? Denk hierbij aan het gewenste gebied, aantal kamers en rijafstand.
flexstay offerte icon

Onze offerte binnen 1 uur

Op basis van uw wensen zoeken we naar geschikte woningen. U ontvangt razendsnel opties met prijzen en foto’s. Meestal binnen 1 uur!
flexstay akkoord icon

Samen akkoord

Gaat u akkoord met de offerte? Dan kunt u uw personeel meestal dezelfde dag nog huisvesten.
Complete huisvesting geregeld in Brabant

Zorgeloos huren met FlexStay Compleet.

Dankzij ons concept FlexStay Compleet profiteert u van personeelshuisvesting dat tot in de puntjes is geregeld. Aan alles is gedacht van meubilering, schoonmaak en onderhoud. Alles om u én uw werkenemers te ontzorgen.

Meubilering

We bieden volledig gemeubileerde woningen. Zo kan uw personeel snel en zonder gedoe in de woning verblijven. Van woonkamer tot slaapkamers en keuken.

24/7 Bereikbaar

Storingen en klachten kunnen 24/7 worden gemeld. Alle bewoners zijn voorzien van onze contactgegevens in geval van nood.

Digitale rapportage

De woningen worden maandelijks gecontroleerd. Indien gewenst delen we deze digitale rapportages met u.

Ticketsysteem

Via ons unieke ticketsysteem zijn alle vragen en storingen bij u, uw personeel en ons altijd in beeld en ontvangt u periodieke opvolgingen.

Energiebeheer

Onze slimme thermostaten beperken excessief energiegebruik. Meerdere keren per jaar nemen we de meterstanden op om dit te monitoren.

Over ons

Ga voor zekerheid. Kies voor FlexStay.

Wij geloven dat personeelshuisvesting eenvoudiger én beter kan. Met FlexStay kunt u huisvesting regelen zonder zorgen en gedoe. Het is eigenlijk heel simpel, u doet een aanvraag en wij regelen de rest. Dat is niet alleen beter voor u, maar ook voor uw personeel. Wij zorgen voor een prettige leefomgeving en een plek om fijn wonen.

Al sinds 2009 zijn we succesvol actief in arbeidsmigranten huisvesting in Brabant. Dit doen wij inmiddels met een team van 22 medewerkers in Bergen op Zoom en Roosendaal. Laat ons vrijblijvend voor u zoeken. Doe direct een aanvraag.

Binnen 1 dag een offerte

Laat ons voor u zoeken naar geschikte huisvesting. Doe direct een vrijblijvende aanvraag.

Scroll naar boven